Om Ernæringskonferansen             Program             Påmelding       Hjem  

 

 

   Om Ernæringskonferansen

 


Ernæringskonferansen
Fredag 27. september 2013

Samarbeidsgruppen for klinisk ernæringsforskning har gleden av å invitere deg og dine kolleger til Ernæringskonferansen 2013 i Bergen. Årets tema er biomarkører i ernæring. Biomarkører er viktig både i ernæringsforskning og klinisk praksis. I tillegg brukes de ofte til å vurdere ernæringsstatus, men det finnes mange andre faktorer som påvirker ernæringsrelaterte biomarkører. Eksperter fra forskjellige fagområder vil presentere hvilke faktorer som påvirker biomarkører, og hvilke markører som brukes i forskning og i klinisk praksis. Konferansen gir en anledning å diskutere aktuelle tematiske problemstillinger, samt komme i dialog med hverandre og knytte kontakter for videre samarbeid. Presentasjonene foregår i all hovedsak på norsk.

Tid og Sted:
Fredag 27. september, kl. 09.00 – 16.00,
Radisson Blu Royal Hotell, Bryggen.  


Påmelding innen 12. september.
Påmeldingsavgift: 1000,- pr. deltaker (250,- for studenter). På grunn av kapasiteten er det kun masterstudenter i ernæring som kan delta. NB! Ansatte ved K1 eller K2, hvis påmeldingavgift skal dekkes av driftsmidler, behøver ikke å betale fakturaen. Denne vil bli internfakturert.

Samarbeidsgruppen for klinisk ernæringsforskning ble dannet i 2012 ved hjelp av midler fra Stiftelsen Frank Mohn og har som mål å bidra til faglig utvikling av klinisk ernæring ved Universitetet i Bergen og Helse Bergen.

Hjertelig velkommen til Ernæringskonferansen 2013!

Med vennlig hilsen,
Jutta Dierkes, leder av samarbeidsgruppen

 Ernæringskonferansen 2013, Fredag 27. september, kl. 09.00 – 16.00, Radisson Blu Royal Hotell, Bryggen, Bergen.
Utviklet av Reine Linjer AS